Графік роботи:

Будні: 8:30–16:00

Сб, Нд: вихідний 

Укр
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик
Про магазин

           ТОВ Компанія "Катруся" 10 років успішно працює на ринку України і ближнього зарубіжжя. Наша компанія є однією з провідних в Україні із виробництва виробів високої якості, при виготовлені яких використовується тільки натуральна бавовняна сировина, зарекомендувала себе як стабільний і надійний партнер. Вся продукція сертифікована і відповідає вимогам ГОСТу. Це підтверджує велика кількість дипломів і нагород отриманих нами на всіляких виставках.

          Компанія виготовляє 4 види постільної білизни: полуторну, двоспальну, сімейну та європейську.

          У виробництві використовують наступні види тканини: ситець, бязь, ран форс, перкаль, сатин.

          Махрові вироби нараховують більше 50 видів і мають розміри від 30х50 до 200х200, дизайн тканин та сировини постійно оновлюється.

          Трикотажні вибори, асортимент яких включає в себе пропозиції як для жінок і чоловіків, так і для дітей: піжами (бавовна 100%), сорочки нічні, халати трикотажні і велюрові, костюми домашні і багато іншого.

          На сьогодні наша компанія, здійснює комплексне забезпечення готелів, санаторно-курортних комплексів, дитячих установ тощо постільною білизною, постільними речами (подушки, покривала, ковдри, матраци) та ліжками.

          Успішно реалізує одяг з трикотажу для дому та відпочинку: піжами, сорочки нічні, халати трикотажні і велюрові, костюми домашні і багато іншого. Наш асортимент змінюється 4 рази на рік, в залежності від сезону.

          На замовлення розробить та виготовить, для Вас, фірмовий стиль одягу, нанесе будь-яке зображення на вироби методом вишивання, включаючи логотип Вашої фірми або будь-яке рекламне зображення, виготовить спецодяг зі світловідбиваючими смугами для працюючих на відкритому повітрі в темний час доби, виготовить сигнальні жилети зі світловідбиваючими смугами і написами, медичний одяг.

          Продукція компанії створюється командою справжніх професіоналів на високотехнологічному, сучасному обладнанні та відрізняється модним дизайном та зручністю у використанні.

          Багатство малюнків - від традиційних до авангардних - широка гама колористичних розробок задовольнить навіть самі примхливі смаки наших вдячних покупців.

          Природна чистота бавовни і людська любов відтворені в кожному нашому виробі, подарують Вам гармонію почуттів і стан душевного спокою.

          Ми працюємо для Вашого задоволення!

Відгуки про магазин
Вгору